Mediation and more

Naast het starten van een mediation traject bent u bij A&R Mediation aan het juiste adres om met behulp van diverse andere vormen van begeleiding door deze experts een conflict op te lossen. A&R biedt mediation, and more. 

A&R Mediation and more

A&R beschikken niet alleen over de deskundigheid en ervaring op het gebied van mediation. A&R biedt u meer. Onze mediators kunnen ook op ander wijze een bijdrage leveren aan oplossingen en in conflictsituaties. Er zijn immers nog meer mogelijkheden voor alternatieve geschillenbeslechting zoals dat wordt genoemd. Dus alternatieven voor gerechtelijke procedures.

Bij een en ander kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • bindende adviezen,
  • arbitrage
  • of een combinatie daarvan met mediation.

Wij zijn meer dan bereid om u verder te informeren over deze mogelijkheden.
Neem gerust contact op met een van onze mediators en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mr. A. Koster
T: 0223 – 62 00 00
E: andre@ kostermediationandmore.nl
Werkgebied: Noord-Holland

Mr. (André) Koster heeft o.a. gestudeerd aan de HAEO en studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Hij is inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam in de advocatuur en verbonden aan de Maatschap Prins & Koster advocaten & mediators.

André combineert zijn ruime ervaring in de advocatuur en treedt regelmatig op als MFN-geregistreerde mediator in zowel zakelijke, juridische als anders soorten geschillen.

Kernwoorden die bij André passen: kennis van zaken, doortastend, ter zake deskundig en pragmatisch. Aangevuld met zijn jarenlange (levens)ervaring is hij een eersteklas MFN geregistreerde mediator voor alle soorten conflicten.

R. Kwast RAB
T: 06 514 584 46
E: robbert@ moremediation.nl
Werkgebied: Noord-Holland & Brabant
KVK-nummer: 69655995 – BTW-nummer: NL187307957B01

Robbert Kwast RAB heeft o.a. gestudeerd aan de Hogeschool Alkmaar en Radboud Universiteit. Hij is erkend en geregistreerd bedrijfsovername specialist en business valuator en owner van MORE Corporate Finance & Solutions.

Robbert heeft zijn ervaring opgedaan onder andere als bijzonder beheer- en zakelijk specialist (overname en fusies) bij een grote bankinstelling. Daarnaast is hij als Corporate Finance specialist bekend met de alledaagse praktijk van ondernemers en personeel.

Kernwoorden die bij Robbert passen: luisteren, slagvaardig, analytisch, sociaal, oplossing en empathie. Aangevuld door zijn enorme (levens)ervaring is hij een uitstekende MFN geregistreerde mediator voor alle type geschillen.